Ons Klein Geluk - Tweedehands

Heb jij nog leuke en intacte babykledij (maat 50 - 80) of babyspullen liggen die je graag kwijt wil? Dan kan je bij ons terecht!

Elke 1e zondag van de maand kan je tussen 13u en 14u30 langskomen voor babykledij en babyspullen die je wil verkopen. Wij bekijken de koopwaar, selecteren wat wij wensen over te nemen en geven er een redelijke prijs voor. Kom je graag langs met koopwaar? Verwittig ons dan even door een e-mail, privé bericht via instagram of facebook of een sms te sturen. Zo hebben wij een idee van hoeveel mensen er langskomen. 

Past de zondag niet voor jou of wil je al sneller kleren kwijt? Contacteer ons dan even voor een afspraak te maken op een ander moment. 

 

!! Opgepast, wij selecteren nauwkeurig de stuks die we willen overnemen. Dat wil dus zeggen dat het ook mogelijk is dat we maar een deel of niets overnemen. Wil je zeker zijn dat je niet voor niets naar Herentals rijdt? Stuur dan op voorhand een aantal foto's door via privé bericht zodat wij een idee kunnen geven of er spullen tussen zitten die wij kunnen gebruiken in onze winkel of niet.  

 

Kledij hoort in nette, gewassen en gestreken staat te zijn. 

Onze richtprijzen:

  • € 0.5 per stuk voor body’s, t-shirts, shortjes, onderhemdjes, onderbroekjes

  • € 1 per stuk voor truien, broeken, pyjama’s, kruippakjes, vestjes

  • € 1.5 per stuk voor jassen

  • Andere spullen overwegen wij natuurlijk ook, de prijs is dan overeen te komen.

Er kan afgeweken worden van deze prijzen in overleg, bijvoorbeeld wanneer het gaat om andere items dan in de lijst of items van specifieke merken.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com