Afspraak boeken? 

Dat kan eenvoudig via onze website! 

Boek je met een cadeaubon? Breng deze dan zeker mee tijdens de sessie! Indien je de originele  cadeaubon niet bij hebt zijn wij genoodzaakt een sessie aan te rekenen. 

!! Bij annulatie van een afspraak minder dan 24 uur op voorhand zal er een laattijdige annulatie kost aangerekend worden van 20% van het bedrag van de sessie, ongeacht de reden van annulatie. Dit omdat er personeel wordt voorzien naargelang het aantal boekingen.

Baby Spa

Wil je graag een Baby Spa sessie boeken voor 2 kindjes? Dan kan je kijken door te klikken op 'badje 1' badje 2' 'badje3'  hoeveel van de badjes er nog vrij zijn.

Op gelet! De nummer van het badje staat los van welk badje je krijgt toegewezen tijdens de spa sessie, wel kan er als je samen komt met iemand rekening gehouden worden met badjes naast elkaar voorzien.

Lees ook zeker de regels en need-to-knows van een Baby Spa sessie om alles vlot te laten verlopen. 

!! Cadeaubonnen aangekocht onder de merknaam Precho mogen nog gebruikt worden tot 31-12-2019. Dit geldt enkel en alleen voor cadeaubonnen die aangekocht zijn vóór de stopzetting van de samenwerking op 26 juni 2019. Cadeaubonnen die na 26 juni zijn aangekocht zijn niet geldig bij Ons Klein Geluk.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com