Opgelet! Maak voor het afhalen van een cadeaubon steeds een afspraak zodat wij ze op voorhand kunnen klaar leggen, onze sessie's zo weinig mogelijk gestoord worden en jij niet voor een gesloten deur staat.

Weet je niet goed voor welk bedrag je een cadeaubon wil kopen? Kijk dan even in het tabje "Baby Spa", "Pretechografie" of "Massage", zo kan je bij tarieven telkens de verschillende mogelijkheden bekijken. Je kan ook een vrij bedrag kiezen in plaats van een sessie. 

 

Cadeaubon per mail 

Een cadeaubon bestellen kan eenvoudig per e-mail, je ontvangt hem dezelfde dag nog in jouw mailbox. Zodat wij jouw cadeaubon optimaal kunnen personaliseren mag je volgende info meegeven in de e-mail:

- Van wie? Voor wie?

- Persoonlijke boodschap?

- Welk bedrag of welke sessie?

- Thema van de cadeaubon: is jouw cadeaubon ter gelegenheid van een babyborrel? Moederdag? Kerst en nieuw? Kies dan een persoonlijk thema en maak jouw cadeaubon nog leuker. De thema's vind je onderaan deze pagina.

- Per mail? In cadeauverpakking afhalen of opsturen per post?

 

Deze info stuur je dan naar info@onskleingeluk.be en je ontvangt binnen de 24 uur jouw cadeaubon met betaalgegevens.

Cadeaubon in cadeauverpakking

Heb je de cadeaubon graag in een cadeauverpakking? Dat kan als je eentje ophaalt bij ons in de zaak of deze kan verstuurd worden per post mits €3 bijkomende verzendingskosten. Laat ons dit weten via info@onskleingeluk.be.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com