© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com

Need-to-know

Om jouw Baby Spa sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij en jouw baby er maximaal van kunnen genieten, hou je best rekening met volgende tips:

- Baby's zijn welkom van 10 dagen tot 6 maanden oud. Voor prematuur geboren baby's (<37 weken) geldt dit tot 6 maanden na de verwachte bevallingsdatum.

- De baby heeft best in het uur voor de Baby Spa sessie gegeten. Je kan ook een kwartiertje vroeger komen en gebruik maken van onze voedingsruimte. Wij voorzien zitplaatsen, een microgolfoven, een flessenwarmer en zelfs een borstvoedingskussen. Zit je liever even apart om voeding te geven? Dan voorzien wij een rustig plaatsje.

- Neem ook zeker een extra voeding mee.

- De baby heeft best een goede dut gedaan, zwemmen is namelijk zeer vermoeiend. Tips om een dut te bevorderen zijn een wandeling met de buggy of een draagdoek, geen drukke plannen voor de sessie zodat de baby tot rust kan komen, zijn vaste stramien respecteren (voor zover de baby er al één heeft).

- Wij voorzien al het materiaal, inclusief de wasbare zwemluier, handdoeken en massage-olie.

- Er mogen 2 volwassenen mee per baby (geen kinderen onder de 12 jaar), dit om de rust tijdens de sessie te kunnen bewaren.

- Kom op tijd zodat je van de volledige sessie kan genieten.

- Tot 24 uur voor de sessie kan de afspraak probleemloos verplaatst worden.

- Bij annulatie minder dan 24 uur voor de sessie, kan de afspraak verplaatst worden maar zal er €10 laattijdige annulatiekosten (20% van het bedrag )aangerekend worden. Dit omdat personeel voorzien wordt naargelang het aantal boekingen.

- Onze ingang en privé parking kan je bereiken via de wolstraat, daar volg je de bordjes ‘baby spa’ tot op de parking in onze tuin. Gelieve deze ingang te gebruiken en niet deze van de Nederrij zodat massages en echo-sessies niet gestoord worden. Opgelet! Deze parking is enkel voor de Baby Spa bezoekers!

Plattegrond parking 

Inrit om naar parking te rijden in de wolstraat

Inrit tuin/parking van Ons Klein Geluk