Need-to-know bij een pretecho

- Iets suikerrijk eten of drinken vlak voor een echo kan helpen. Op die manier is de baby gemakkelijker wakker en bewegelijk op het moment van de echo, wat mooie beelden geeft.

- Een 2D echo kan vanaf 6 weken, dan zie je het vruchtje en het kloppend hartje. Wij doen geen vaginale echo's, enkel op de buik.

- Een 3D/4D echo kan op elk moment in de zwangerschap. Als je graag een bolle babysnoet ziet en wil kijken op wie hij/zij lijkt dan kan je best tussen de 24 en 32 weken komen. Echt ideaal is tussen 28 en 30 weken. Ben je iets aan de zwaardere kant? Dan kan je best rond 30-32 weken uw echo sessie plannen.

-Een 3D/4D echo sessie kan ook voor 24 weken, dan zie je minder afgelijnd het snoetje maar kan je de baby wel in zijn geheel nog op de echo zien. 

- Een 3D/4D echo sessie kan ook na 32 weken, dan heeft de baby een nog bollere babysnoet. Hou er wel rekening mee dat het dan niet altijd meer mogelijk is om het volledige gezichtje te zien aangezien de baby al groter is en meer plaats inneemt.

- Wij doen niets diagnostisch: geen metingen van het vruchtje, wij bepalen geen verwachte bevallingsdatum, geen medische diagnoses of bepalen van abnormaliteiten. Ons doel is om een mooie herinnering te maken en ook de harttonen kunnen beluisterd worden. 

- Wij gaan een inspanningsverbintenis aan met onze klanten en geen resultaatsverbintenis, echter zullen wij altijd onze uiterste best doen om mooie beelden af te leveren. 

- Wij werken met terugkomgarantie bij elke sessie. Dit wil zeggen dat wanneer de baby zich niet laat zien, je gratis nog eens mag terugkomen.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com