Marjolein   -   Hanne   -   Paulien   -   Rani

Ons Klein Geluk - team is in korte tijd hard gegroeid. Elke dag werken wij samen aan geluksmomentjes voor elke mama, papa en baby die bij ons binnen komt. 

Paulien is zaakvoerder van Ons Klein Geluk. Zij is na de bachelor verpleegkunde en master in de verpleegkunde aan de slag gegaan in de zorg. In totaal werkte zij 7 jaar als verpleegkundige waarvan ook een aantal jaar in een leidinggevende functie. Sinds de geboorte van zoon Dries (°23.07.2017) is haar liefde voor alles rond zwangerschap, geboorte en de roze wolk zo gegroeid dat ze in oktober 2017 "Ons Klein Geluk" opende. In september 2019 start zij samen met Rani bijkomend de bachelor vroedkunde om haar kennis nog uit te breiden. 

Marjolein is kinderverzorgster van opleiding en werkte jarenlang in een crèche met veel liefde voor haar kindjes. In december 2017 werd zij mama van Jack en maakte ze kennis met het aanbod van Ons Klein Geluk. De allereerste pretecho die Paulien maakte was van kleine Jack. Later waren zij en haar zoon vaste klant in de Baby Spa. Sinds mei 2019 werkt Marjolein in het weekend bij ons. Sinds augustus 2019 werkt zij vast in dienst, haar zal je voornamelijk zien in de Baby Spa en bij zwangerschapsmassages.

Rani werkt ook als kinderverzorgster in een crèche in het Antwerpse. Tijdens haar zwangerschap van zoon Louis kwam Rani langs voor een pretecho en zwangerschapsmassage. Toen de vacature van flexi job op zaterdag online kwam twijfelde ze dan ook geen seconde. Paulien en Rani delen een grote liefde voor vroedkunde en kijken zeer enthousiast uit naar de start van de bachelor vroedkunde in  september 2019. 

Hanne is mama van 2 kindjes en werkt als ergotherapeute in ziekenhuis Geel. Daarnaast volgde ze de opleiding tot massage-therapeute en is ze zaakvoerder van Massage at Hanne. Zwangerschapsmassages doet ze exclusief bij Ons Klein Geluk. Zij verzorgt voornamelijk de avondmassage-sessies.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com