Pretechografie

Een pretecho is een niet-medische echo waarbij vooral de nadruk gelegd wordt op fotografie en bonding-time met jouw ongeboren baby. Wij nemen de tijd om jouw baby zo mooi mogelijk in beeld te brengen en staan stil bij wat er allemaal gebeurt in jouw buik. Zo is het perfect mogelijk om broer, zus, oma, opa, meter, peter,... mee te brengen voor de echo, ons echo-toestel is aangesloten op een groot scherm waarop zij mee kunnen volgen. De bedoeling is om je te laten genieten van de zwangerschap, even stil te staan bij het groeiende wonder in jouw buik en een mooie herinnering te hebben voor later. 

 

Wij werken met de laatste nieuwe  toestellen in HD wat u de maximale kans geeft op prachtige echo's. Wij doen enkel echo's op de buik, dus geen vaginale echo's. Ons echo-toestel werkt met geluidsgolven en is dus perfect veilig. Een echo bij ons vervangt in geen geval een bezoek aan uw gynaecoloog, wij doen geen metingen of medische diagnostiek.

Omdat noch mama, noch wij controle hebben over de positie van de baby werken wij met terugkomgarantie. Is het niet mogelijk van een mooie echo te nemen? Dan mag je gratis nog eens terugkomen! Hiermee gaan wij een inspanningsverbintenis aan met elke mama die bij ons langskomt en doen wij steeds onze uiterste best om een mooi resultaat te bekomen.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com