Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap krijgt je lichaam heel wat te verduren. Je ligamenten en gewrichten gaan 'losser' worden om zich klaar te maken voor de bevalling. De spieren staan onder spanning door het feit dat een zwangere vrouw een andere houding aanneemt. Nek-, rug-en bekkenklachten zijn dan ook veel voorkomend.

Naast het fysieke aspect brengt een zwangerschap ook emotioneel en geestelijk wel wat veranderingen met zich mee. Er moet veel geregeld worden in afwachting van de komst van de baby. De dagelijkse taken worden soms wat moeilijker door klachten van misselijkheid, vermoeidheid, maagzuur en vragen dus meer energie.

Een zwangerschapsmassage is hierbij de ideale manier van ontspannen. Onderzoek toont aan dat ontspanning tijdens de zwangerschap bijdraagt aan een vlottere bevalling en een beter/sneller herstel na de bevalling. Ook uw nachtrust wordt bevordert na zo'n ontspanningsmomentje bij Ons Klein Geluk.

 

Het is mogelijk om langs te komen voor een iets "gerichtere" massage van rug, nek en bekken. Deze duurt ongeveer 30 minuten en wordt zittend uitgevoerd. Bij een zwangerschapsmassage van 50 of 80 minuten kan je genieten van een volledige lichaamsmassage met extra aandacht voor massage van de groeiende buik en voor typische zwangerschapskwaaltjes zoals gezwollen voeten, bekkeninstabiliteit, rug- en nekklachten.

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com