Wil jij weer fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi!  Kangatraining is jouw ideale postnatale training met fitness en danselementen!
 

5 oktober kun je mee doen met een Kangatraining initiatieles bij Ons Klein Geluk. Op deze manier kun je eens proeven van deze leuke workout en zelf ervaren hoe tof het is om samen met je kindje te trainen! Jij wordt fit terwijl je kindje in de drager (of draagdoek) zit.


Tijdens deze initiatieles ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!


Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter. Heb je geen drager of draagzak? Geen nood - deze kun je kosteloos lenen tijdens de les. Maar laat het wel even weten.


De workshop kost €15,- en kan je doen met jouw kindje tot de leeftijd van ongeveer 2,5 jaar (zolang je jouw kindje veilig kan dragen). Wil je na de workshop deelnemen aan de lessenreeks in Tielen of Lille? Dan krijg je daarop al €5 korting en je krijgt een leuke goodiebag!

 

© 2023 by Mother & More. Proudly created with Wix.com